Varkenshaas

Bekijk onze recepten

gevulde wildzwijnhaas recept | BBQuality

Gevulde wildzwijnhaas recept

In dit gevulde wildzwijnhaas recept vullen we het vlees met een pompoenchutney en gorgonzola. Lekker met aardappelpuree met truffelkruiden!
Bekijk het recept over Gevulde wildzwijnhaas recept
Wildzwijn spiesen recept | wildzwijnhaas | BBQuality

Wildzwijn spiesen recept

In dit wildzwijn spiesen recept wordt het vlees eerst gemarineerd in rode wijnazijn met kruiden en uien. Vervolgens lekker gegrild. Heerlijk!
Bekijk het recept over Wildzwijn spiesen recept
Varkenshaas recept gevuld met brie, honing en cranberry's | Martijn | BBQuality

Gevuld varkenshaas recept

Dit varkenshaas recept gevuld met brie, honing en cranberry's is écht een aanrader. Kleine moeite, groot plezier. Test het zelf!
Bekijk het recept over Gevuld varkenshaas recept
Varkenshaas met Parmaham recept | BBQuality

Varkenshaas met Parmaham recept

In dit varkenshaas met Parmaham recept vlinderen we de varkenshaas en wordt deze gevuld met zongedroogde tomaat en omwikkeld met Parmaham.
Bekijk het recept over Varkenshaas met Parmaham recept
Varkenshaas omwikkeld met spek recept |BBQuality

Varkenshaas omwikkeld met spek recept

Een lekkere klassieker. Het varkenshaas omwikkeld spek recept. Gekruid met de BBQuality Pork rub. Deze blijft lekker. Smakelijk!
Bekijk het recept over Varkenshaas omwikkeld met spek recept
Gebakken varkenshaas recept | BBQuality

Gebakken varkenshaas recept

Dit gebakken varkenshaas recept is simpel, maar erg lekker. De varkenshaas is gekruid met tijm, rozemarijn en oregano. Smakelijk eten!
Bekijk het recept over Gebakken varkenshaas recept
Varkenshaas trappist speksaus

Mele’s Varkenshaasje met Trappist-speksaus

Deze keer weer een nieuw recept van Mele: Varkenshaasjes met Trappist-speksaus. Een verrassende, maar enorm smaakvolle combinatie. Ga jij 'm uitproberen?
Bekijk het recept over Mele’s Varkenshaasje met Trappist-speksaus

Varkenshaas in geweven spek

Een heerlijk malse gemarineerde varkenshaas gerold in geweven spek en bereid op de BBQ. Wanneer je dit geproefd hebt zul je het zeker vaker gaan maken.
Bekijk het recept over Varkenshaas in geweven spek
Varkenshaas recept, Red pork-style. met thaise salade - BBQuality

Varkenshaas recept, Red pork-style.

Inspiratie nodig? Hier vind je ons overheerlijke varkenshaas recept voor op de BBQ! Probeer het recept uit en laat ons weten wat je ervan vindt!
Bekijk het recept over Varkenshaas recept, Red pork-style.

Video

Hoe bak ik een varkenshaas? - BBQuality

Wil jij weten hoe je op een leuke manier een varkenshaas kan bereiden? Claus legt in deze aflevering uit hoe je de varkenshaas het beste kan bakken in de pan. Daarna gaat het varkensvlees in de oven.

Claus gaat als eerste de varkenshaas paneren en voorzien van kruiden. Hij haalt het vlees eerst door de bloem, daarna door wat eigeel en tot slotte door de kruiden, zodat de haas een mooie korst krijgt. Hierna gaat hij het vlees in ruim boter aanbakken in de pan en vervolgens gaat de varkenshaas in de oven. Een heerlijk gerecht!

Meer informatie

Varkenshaas

Varkenshaas: bestel de hoogwaardige delicatesse bij BBQuality

Varkenshaas, het malse juweel van varkensvlees, staat garant voor een culinaire ervaring die je niet wilt missen. Bij BBQuality maken we het gemakkelijk om de beste varkenshaas te bestellen, waarmee je jouw culinaire creaties tot nieuwe hoogten tilt. Of je nu kiest voor de varkenshaassaté of iets anders lekkers, je kunt rekenen op een topstuk vlees dat de ster zal zijn van jouw maaltijden.

Ontdek de verfijnde wereld van varkenshaas bij BBQuality

Laat je verleiden door een onvergetelijke smaakbeleving met onze hoogwaardige varkenshaas, een culinair meesterwerk dat je zintuigen zal betoveren. Onze varkenshaas is afkomstig van varkens die met uiterste zorg zijn grootgebracht en gevoed met een uitgebalanceerd dieet dat onder andere granen en hoogwaardige voeding omvat. Gedurende een periode van 180 dagen worden deze varkens vertroeteld, wat resulteert in een ongeëvenaarde zachtheid en malsheid die je smaakpapillen zal verrassen.

Bij BBQuality koesteren we onze mogelijkheid om dit exclusieve product aan te bieden, dat al door velen is geproefd en bewonderd. Wij nodigen je van harte uit om zelf te genieten van de sappigheid, de malsheid en de unieke smaak van onze varkenshaas. Plaats vandaag nog je bestelling en laat je verwennen door de onovertroffen kwaliteit die BBQuality te bieden heeft.

Varkenshaas: de kunst van het bereiden op de BBQ of Kamado

Varkenshaas, dat delicate en malse stuk vlees dat de culinaire wereld charmeert, wordt pas echt een meesterwerk wanneer je het op de BBQ of kamado bereidt. De kunst begint met het zorgvuldig insnijden van de vetkant van de varkenshaas, gevolgd door een royale massage met zeezout en een vleugje peper. Als je wilt, kan een smaakvolle rub nog extra diepgang toevoegen aan de smaakbeleving.

Het echte meesterschap komt tot uiting in de perfecte balans tussen temperatuur en timing. Verwarm je BBQ of kamado tot een stabiele 160°C en laat het vlees indirect garen totdat het een kerntemperatuur van 52°C bereikt, voor die perfecte rosé kern. Geef de varkenshaas daarna een kort maar krachtig roosteren op hoge temperatuur aan beide zijden voor die heerlijk knapperige korst. Na een korte rustperiode snijd je het vlees tegen de vezels in voor optimale malsheid.

Varkenshaas magie met BBQuality!

Laat je betoveren door de varkenshaas magie met BBQuality! Ontdek de heerlijke wereld van topkwaliteit varkenshaas in ons assortiment. Bij BBQuality bieden we je de crème de la crème van vleesproducten, waarbij varkenshaas in het middelpunt staat. Bestel voor 24:00 uur, en de volgende dag ontvang je met zorg verpakte, premium varkenshaas. Laat je verrassen door de onweerstaanbare smaaksensatie en hoogwaardige kwaliteit die BBQuality te bieden heeft. Waar wacht je nog op? Haal nu het beste stukje vlees in huis voor je volgende culinaire avontuur!

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat is het verschil tussen normaal vlees en vlees van de Heyde Hoeve
Varkenshaas